Raufoss – HamKam 2–0

Jacob Egeris var en av dem som gikk foran og kjempet da HamKam tapte fortjent for Raufoss søndag kveld.

Nå kan 27-åringen, som ikke har vært fast på laget siden han kom til klubben i sommer, trolig regne med mye spilletid framover.

François Yabré, lagets kaptein, er trolig ute resten av sesongen.

– Magnus (Nilsen, lagets lege) har bedt meg dra til Elverum for å sjekke skaden. Og derfor vet jeg mer mandag ettermiddag, sier Yabré til HA-sporten.

– Hvor tøft er dette for deg nå?

– Jeg vil ikke snakke så mye om det.

roser kapteinen

Kevin Knappen var skuffet over å tape 2-0, og han la heller ikke skjul på skuffelsen over at stopperkjempen blir å finne på tribunen.

– Det er et hardt slag for oss å miste Yabré, for han har vært veldig god denne sesongen. Det er også et hardt slag for oss å miste to kapteiner i løpet av sesongen, sier han.

Franck Semou, som opprinnelig er lagets kaptein, er sykmeldt og kommer trolig ikke tilbake.

– Vår oppgave blir å ta vare på Yabré oppe i alt dette, for det er tungt for ham. Men han vil fortsatt være en del av gruppen vår, selv om han ikke kan spille.

klar for å spille

Danske Egeris kan brukes sentralt på midten, men det er som stopper han trives best.

– Det er min rolle, og det er der jeg er best. Jeg ønsker å bidra med det jeg kan: Spillet med ballen, kommunikasjon og erfaring, sier han.

27-åringens kontrakt strekker seg ut denne sesongen, men han går ikke rundt og er bekymret for hvor han spiller neste år.

– Det kan vi ikke tenke for mye på. Vi forsøker å ta tre poeng i hver eneste kamp, så vil det se bedre ut for HamKam til neste år, sier han.

Egeris var forbannet etter kampen søndag.

– Jeg sitter igjen med en drittfølelse. Vi har ikke tapt mange kamper i år, så det er en ny følelse. Men vi skal slå tilbake ved første mulighet, sier han.

PS! Markus Naglestad fikk søndag sitt tredje gule kort i HamKam-trøya. Dermed må han stå over lørdagens kamp mot Skeid.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00