tirsdag 16. januar 2018

Stilling ledig

Konsernet Hamar Media er en ledende virksomhet innen informasjon og kommunikasjon i Innlandet. Konsernet har 10 datterselskap, 186 årsverk og en omsetning på 246 mill. kroner. Konsernet omfatter merkevarene: Hamar Arbeiderblad AS, Lokalavisa Trysil-Engerdal, iElverum, Radio Exact, Stangeavisa, Huskelappen, Ringsakern, Totens Blad, Gjøviks Blad, Romeriksposten, Innlandet Distribusjon - Hamar, Idé Trykk, Rim, Avis-Trykk Hamar og Mjøsa Invest 1 AS.
HA søker sommervikarer

Nyhet
trenger vikarer som skal jobbe med nyhetsreportasjer, regionale så vel som lokale. Arbeidssted er hovedredaksjonen i Hamar. Søkere må ha journalistisk erfaring, evne og vilje til å komme fram med egne saker. Vikarene inngår i avdelingens vaktsystem.

Kultur- og feature
trenger vikarer som kan jobbe med kulturnyheter og reportasjer i Lørdagsseksjonen. Arbeidssted er hovedredaksjonen i Hamar. Søkerne må ha journalistisk erfaring, evne og vilje til å komme fram med egne saker.

Sport
trenger vikarer som skal jobbe med nyheter, reportasje og redigering. Vikarer som har erfaring fra idrett og har nyhetsteft i tillegg, eller har erfaring fra sportsjournalistikk og kan jobbe raskt, effektivt og selvstendig, vil bli foretrukket. Vikaren vil inngå i avdelingens vaktsystem.

Foto
trenger en kreativ, dyktig fotojournalist som kan stå på i hektiske sommermåneder. Du må være pressefotograf, eller være i relevant utdanning. Må beherske videofotografering og -redigering. Arbeidssted er hovedredaksjonen i Hamar.

Brumunddal
På vårt avdelingskontor i Brumunddal trenger vi vikar som skal jobbe med nyhetsreportasjer, regionale så vel som lokale, kultur- og featurereportasjer i hektiske sommermåneder. Vikaren må kunne jobbe raskt, effektivt og selvstendig. Søkere må ha journalistisk erfaring. Vikaren vil inngå i hovedredaksjonens turnus for kvelds- og helgejobbing.

Ev. spørsmål om vikariatene kan rettes til:
• Nyhetsredaktør John Arne Holmlund • 976 29 708jho@ha.no.
• Sportsredaktør Rune Steen Hansen • 905 55 342rha@ha.no.
• TV- og fotosjef Trond Lillebo • 913 45 077tlil@ha.no.
• Kulturredaktør Geir Vestad • 915 29 690gve@ha.no.

Vi ønsker en kort, skriftlig søknad vedlagt CV.
Søkere må oppgi hvilket vikariat(er) de søker i prioritert rekkefølge.

Vi ønsker søknadene tilsendt på e-post til personal@hamarmedia.no.

Søknadsfrist er 1. februar 2018.
Merk søknaden: «Sommervikar».